ВИДЕО: Мадона падна, микрофонот на Адел се исклучи: Најсрамните моменти на пејачите на сцена

Мадона падна, микрофонот на Адел се исклучи: Најсрамните моменти на пејачите на сценаКога Мадона падна од сцена, Кети Пери лажно свиреше на флејта, Ријана се сопна на сцена, микрофонот на Адел се исклучи среде пеење и уште неколку срамни моменти кои им се случија на пејачите на сцена во 2018-та.