ВИДЕО: Џеј Ло игра „одговори за 5 секунди“ во шоуто на Елен

Џеј Ло игра „одговори за 5 секунди“ во шоуто на ЕленЏеј Ло се согласи да дава брзи одговори на прашања во шоуто на Елен. Oткри како нагалено го вика Алекс и што обожава да готви за децата.