ВИДЕО: 10 неверојатни имоти кои никој не сака да ги купи

10 неверојатни имоти кои никој не сака да ги купиВерувале или не, има имоти за кои дури и најбогатите не би платиле за да бидат нивна сопственост од разни причини, па продажбата останува екстремно тешка работа.