ВИДЕО: Позитива на денот: 2-годишно дете прави колачиња од ѓумбир

Позитива на денот: 2-годишно дете прави колачиња од ѓумбирОва 2-годишно дете редовно снима видеа во кои подготвува јадења, а подготовката на овие колачиња и неговата слаткост ќе ви го разубават денот.