ВИДЕО: Смешна снимка од тинејџери кои се обидуваат да заѕвонат на телефон со бројчаник на вртење

Смешна снимка од тинејџери кои се обидуваат да заѕвонат на телефон со бројчаник на вртењеДенешните деца буквално немаат идеја како да користат телефон со ротирачки бројчаник, а оваа смешна снимка од двајца 17-годишници кои се обидуваат да заѕвонат од стар телефон, го докажува токму тоа. Дали ќе успеат да откријат како да заѕвонат во 2 минути?