ВИДЕО: 10 видеа со најмногу дислајкови на Јутјуб

10 видеа со најмногу дислајкови на ЈутјубНекои видеа за кратко време собираат и по 200.000 дислајкови, а тоа расте и надминуваат милион. Кои се најомразените видеа на светот?