ВИДЕО: Kaко изгледа животот на данското кралско семејство?

Kaко изгледа животот на данското кралско семејство?Тие не се толку актуелни како британското кралско семејство, но нивниот луксузен начин на живот е интригантен за сите, но и скандалите на тврдоглавиот сопруг на кралицата.