ВИДЕО: 3-годишно девојче му направило боречки зафат на другарче, откако ја побарало за жена

3-годишно девојче му направило боречки зафат на другарче, откако ја побарало за жена„Децата не се мажат, затоа го направив тоа“ е објаснувањето на едно 3-годишно девојче зошто го нападнало своето другарче кое ја побарало за жена. Видеото од неа стана вирален хит.