ВИДЕО: 10-те најсрамни моменти на Меган Маркл откако стана кралски припадник

10-те најсрамни моменти на Меган Маркл откако стана кралски припадникПреголемиот број кралски правила на моменти ја збунуваат Меган Маркл. На првото појавување со кралицата Елизабета таа не ја почека според прописот, а потоа на еден настан ја видовме во транспарентно здолниште.