ВИДЕО: Лесни туторијали за растурена пунџа – омилена фризура за лето

Лесни туторијали за растурена пунџа – омилена фризура за летоВо топлите летни денови сигурно не сакате да се шетате со пуштена коса, а немате време ниту пак за правење посебни фризури. Затоа, растурената пунџа им е омилена на многу девојки, па време е да научите како да ја правите на неколку начини.