ВИДЕО: Дуото Дупер со нова песна - „Патник“

Дуото Дупер со нова песна - „Патник“Дуото Дупер го објави својот нов хит, со наслов „Патник“. Музиката, текстот и аранжманот се на Илчо и Борис, а за снимање, микс и мастер е одговорно студиото на Ангел Ќосев - „Подрумот“.