ВИДЕО: Тајни што вработените на аеродромите не сакаат да ги дознаете

Тајни што вработените на аеродромите не сакаат да ги дознаетеСамо оние кои работат на аеродромите знаат што сè се случува таму. Истовремено, тие кријат и многу тајни за кои се надеваат дека другите нема да ги дознаат. На пример, знаевте ли дека на повеќето аеродроми има експерти чија задача е да ги забележат невербалните знаци на анксиозност? Целта на ова е да се забележат сомнителните луѓе кои можат да претставуваат потенцијална опасност. Покрај тоа, на поголемите аеродроми има поставено камери кои можат да забележат одредено ниво на агресија. Ако некој изгледа поагресивно од вообичаено, обезбедувањето може да го повика настрана за испрашување…