ВИДЕО: Оптимисти, песимисти или сонувачи - Што откриваат вашите навики за јадење за вас?

Оптимисти, песимисти или сонувачи - Што откриваат вашите навики за јадење за вас?Се верува дека постои некаква поврзаност помеѓу начинот на којшто јадеме и начинот на којшто се однесуваме. На пример, ако јадете брзо, најверојатно сте практична личност која веднаш наоѓа решенија. Ако, пак јадете бавно, се верува дека секогаш го правите она што е најдобро за вас и ретко кој може да ве манипулира. Погледнете го видеото и дознајте што откриваат вашите навики за јадење за вашиот карактер.