ВИДЕО: Аријана Гранде, Џеј Ло - Ѕвезди со кои соработката е вистински кошмар

Аријана Гранде, Џеј Ло - Ѕвезди со кои соработката е вистински кошмарМногумина се соочиле со луѓе кои се навистина тешки за соработка. Некои имаат преголеми барања, некои не сакаат да слушнат туѓо мислење, а постојат и такви кои очекуваат некој друг да ја заврши нивната работа. Изгледа дека и во шоу-бизнисот постојат многу вакви луѓе. Познатите, без разлика дали се во филмската или музичката индустрија, зад сцените соработуваат со многу луѓе – продуценти, режисери, фотографи, нивни колеги… А, постојат гласини дека соработката со некои од нив е вистински кошмар. На пример, Аријана Гранде се однесувала навистина разгалено, а Ники Минаж имала превисоки, дури нереални барања од сите околу неа.