ВИДЕО: Што ќе изгуби Ким Кардашијан ако стане прва дама?

Што ќе изгуби Ким Кардашијан ако стане прва дама?Колку животот на Ким Кардашијан ќе се промени ако Канје Вест стане претседател на САД? Иако тоа е тешко веројатно сценарио, Ким ќе мора да каже збогум на скандалите и голотијата.