ВИДЕО: You Already Know - Нов хит на Ферги и Ники Минаж

You Already Know - Нов хит на Ферги и Ники МинажСлушнете ја песната You Already Know, што претставува прва соработка на популарните пејачки Ферги и Ники Минаж. Песната веднаш влегува во уво, а снимено е и интересно црно-бело видео.