ВИДЕО: Татко прави туторијали за фризури со неговата ќерка со цел да ги подучи другите родители

Татко прави туторијали за фризури со неговата ќерка со цел да ги подучи другите родителиОвој сингл татко вели дека правењето фризура на неговата ќерка било најголем предизвик со оглед на тоа што тој ја бричи неговата глава веќе 16 години. Но, со помош на ќеркичката тој одлично се справил со оваа улога и сега заедно прават туторијали за да ги поттикне и подучи другите родители.