Балсам за усни - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Балсам за усни

Term Main definition
Балсам за усни

Балсам за усни во сон значи дека имате тајна симпатија.

Што значи да сонувате балсам за усни?

Балсам за усни во сон значи дека имате тајна симпатија. Долго време ви се допаѓа некоја личност, но не знаете како да ѝ пријдете. Кога сте заедно во друштво, се трудите да оставите добар впечаток, но не му/ѝ давате никакви значајни сигнали. Стравот од одбивање ве кочи, па немате храброст да му/ѝ се приближите. Покрај тоа, ги игнорирате очигледните знаци дека и нему му/нејзе ѝ се допаѓате.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg