Бившата девојка - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Бившата девојка

Term Main definition
Бившата девојка

Ако ја сонувате поранешната девојка во позитивен контекст без романтични конотации тоа значи дека сте ја надминале врската или пак сте подготвени да ја надминете.

Што значи да ја сонувате бившата девојка?

Ако ја сонувате поранешната девојка

Ако ја сонувате поранешната девојка во позитивен контекст без романтични конотации тоа значи дека сте ја надминале врската или пак сте подготвени да ја надминете, но ако сте ја сонувале во позитивен контекст и романтична конотација, тогаш макар и потсвесно ви недостасува.

Ако ја сонувате поранешната девојка на сон кој има негативни конотации независно од романтичните чувства значи дека треба да продолжите напред иако се уште чувствувате нешто.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg