Блед човек - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Блед човек

Term Main definition
Блед човек

Ако сте бледи во сон значи дека ќе се разболите.

Што значи да сонувате дека некој е блед?

Ако сте бледи во сон

Ако сте бледи во сон, тоа предупредува на болест. Веројатно долго време не сте биле на лекар и постојано наоѓате изговори за да го одложите прегледот.

Во следните денови ќе бидете исцрпени и ќе мора да забавите доколку не сакате да имате сериозни последици. Веројатно треба да ја збогатите вашата исхрана со витамини и минерали, а да избегнувате стресни ситуации кои ви штетат.

Ако сонувате дека саканата личност е бледа

Кога сонувате дека сакана личност е бледа, тоа подразбира дека дошло до  заладување во вашите односи. Ќе имате многу обврски што нема да ви дозволат да се посветите на партнерот. Тоа ќе влијае да се оддалечите еден од друг и страста што постоеше меѓу вас да започне да згаснува.

Во ретки моменти кога ќе најдете време да бидете заедно ќе се однесувате како да сте странци.

Ако непријателот е блед

Сонувањето дека непријателот е блед, значи дека ќе ѝ простите на личноста која ве повредила. Можно е да станува збор за поранешен пријател кој ви направил нешто лошо. Го осудувавте долго време поради тоа, но кога ќе видите дека не му оди добро во животот, целата омраза што ја чувствувавте кон него ќе исчезне.

Вие ќе имате најголема корист од тоа, затоа што конечно ќе престанете да размислувате за минатото и ќе се фокусирате на вашата иднина.

Ако сонувате бледо бебе

Бледо бебе во сон укажува на нови проблеми на деловен или приватен план. Токму кога мислевте дека конечно ќе можете да се опуштите, ќе дојдат нови предизвици. За среќа, во последно време имате доволно сила да се изборите со сè што животот  го става пред вас. Ја имате поддршката од семејството, што е исклучително важно за вас.

Слушајте го советот на постара личност која ви посакува добро, нема да се покаете.

Ако сонувате бледо дете

Доколку во сон видите бледо дете, тоа значи дека саканите личности ќе ги направите горди. Ќе направите нешто што ќе наиде на многу позитивни реакции од околината, а вашите најблиски со гордост ќе зборуваат за вашите дела. Можно е да се запишете или да завршите факултет или да напредувате во кариерата.

Во секој случај, ќе бидете посреќни поради семејството отколку поради себе, бидејќи  такво нешто и очекувавте.

Ако сонувате бледи раце

Ако во сон ги видите своите раце, можно е искреноста да ве чини долгогодишно пријателство. Веројатно на некоја блиска личност ќе ѝ укажете на некоја маана, што сериозно ќе го/ја повреди. Од друга страна, вие тоа нема да го сметате за навреда, туку за обид да му/ѝ помогнете.

Тој/таа ќе мисли дека сте завидливи или љубоморни и затоа целосно ќе се дистанцирате. Едно време ќе се обидете да се смирите, но бидејќи нема да успеете, ќе одлучите да ја прифатите новонастанатата ситуација.

Дефиниција за бледило

Бледило е промена на бојата на лицето и често е симптом на болест.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg