Блесок - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Блесок

Term Main definition
Блесок

Успех и промени кон подобро во животот. 

Што значи да сонувате блесок?

Успех и промени кон подобро во животот. 

Ви претстои голема радост. Ако вие блескате - вашиот долгорочен труд ќе биде соодветно награден. 

Ако некој друг блеска - ќе добиете неочекувана помош.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg