Болки во стомакот - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Болки во стомакот

Term Main definition
Болки во стомакот

Ваквите соништа симболизираат грижа на совеста затоа што не обрнувате доволно внимание на своето здравје.

Што значи да сонувате болка во стомакот?

Ваквите соништа симболизираат грижа на совеста затоа што не обрнувате доволно внимание на своето здравје. Би требало повеќе да се движите и целосно да го промените начинот на исхрана.

Тоа што немате проблем со килограмите, не значи дека можете да јадете сè, во големи количини и во кое било време од денот.

Ако сега се посветите на тоа, ќе го намалите ризикот од разни болести.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg