Четка за чевли - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Четка за чевли

Term Main definition
Четка за чевли

Кога на сон ќе видите четка за полирање тоа значи дека ја имате поддршката од семејството за некоја важна задача што планирате да ја направите.

Што значи да сонувате четка за чевли?

Кога на сон ќе видите четка за полирање тоа значи дека ја имате поддршката од семејството за некоја важна задача што планирате да ја направите. Веројатно ќе ве поддржат и морално и материјално. Доколку сонувате дека некој ви ги чисти чевлите со четка тоа значи дека веројатно накратко ќе отпатувате во земја која ќе ви се допадне многу, па ќе посакате да останете таму засекогаш.

Ако сонувате дека чистите чевли некому тоа значи дека нема наскоро да се ослободите од долгови. Можеби ќе почнете да работите дополнителна работа за да ги санирате секојдневните трошоци. Тоа секако е подобра алтернатива од задолжување во банка под неповолни услови.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg