Четка за сликање (кист) - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Четка за сликање (кист)

Term Main definition
Четка за сликање (кист)

Сон во кој гледате четка за сликање ја претставува вашата креативност.

Што значи да сонувате четка за сликање?

Сон во кој гледате четка за сликање ја претставува вашата креативност. Можеби работното место ви зависи од вашата креативност и фантазија, а потсвеста ве предупредува дека треба да го искористите вашиот талент. Обидете се да сфатите во што сте добри, па со тоа се занимавајте како хоби. Никогаш не се знае, можеби еден ден ќе ви стане главен извор на приходи.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg