Четка за шминка - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Четка за шминка

Term Main definition
Четка за шминка

Ако на сон користите четка за шминка тоа имплицира дека сте неискрени кон лицата што ги сакате. 

Што значи да сонувате четка за шминкање?

Ако на сон користите четка за шминка тоа имплицира дека сте неискрени кон лицата што ги сакате.  Се обидувате да скриете нешто што би ви го нарушило односот. Меѓутоа, нема да можете долго да живеете со тоа бидејќи ќе ве мачи совеста. Размислете дали ви се исплати да признаете за што се работи и да ги сносите последиците поради тоа или потсвеста упорно да ве предупредува на тоа.

Значењето може да биде поедноставно. Ако пред скоро време сте виделе или користеле четка, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg