Четка за ве-це школка - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Четка за ве-це школка

Term Main definition
Четка за ве-це школка

Доколку на сон видите или користите тоалетна четка тоа имплицира дека премногу се грижите за тоа што мислат луѓето за вас.

Што значи да сонувате четка за ве-це школка?

Доколку на сон видите или користите тоалетна четка тоа имплицира дека премногу се грижите за тоа што мислат луѓето за вас. Веројатно силно се трудите да бидете почиитувани во друштво, да ви се восхитуваат луѓето и да им бидете пример на сите. Во сето тоа се чини дека сте си го изгубиле идентитетот.

Тешкото бреме кое сте си го наметнале со текот на времето ќе ве измори, па сфатите дека најдобро се чувствувате таму каде што не мора да глумите – во кругот на семејството или најблиските пријатели. 

Кога сонувате дека некој друг користи четка за WC шолја тоа значи дека сте премногу толерантни. По природа сте работохоличар, а таа ваша работна особина ја злоупотребуваат колегите. Крајно време е да „промените плоча“.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg