Цицање - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Цицање

Term Main definition
Цицање

Ако цица сиромашен тоа значи радост, а за богатите тоа значи тага на јаве.

Што означува цицање на сон?

Ако цица сиромашен тоа значи радост, а за богатите тоа значи тага на јаве.

Воглавно, би значело дека финансиската состојба ќе ви се подобри значително. 

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg