Црковна служба - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Црковна служба

Term Main definition
Црковна служба

Ќе склучите успешна зделка. 

Што значи да сонувате црковна служба (литургија)?

Добар знак за сè што започнувате.

Ви претстои успешна зделка на работното место. 

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg