Црн коњ - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Црн коњ

Term Main definition
Црн коњ

Ако на сон видите црн коњ тоа значи дека ќе мора да вложите многу труд и работа за да остварите некој голем успех.

Што значи да сонувате црн коњ?

Ако на сон видите црн коњ тоа значи дека ќе мора да вложите многу труд и работа за да остварите некој голем успех.

Нема да можете со пречки да ја постигнете својата цел. Имате време на располагање, па на вам е да одредите како ќе го потрошите.

Потрудете се да најдете мотивација, енергија и доволно трпение и бидете сигурни дека тоа еден ден ќе ви се исплати.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg