Црна мачка - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Црна мачка

Term Main definition
Црна мачка

Иако се смета дека црната мачка на јаве претставува опасност, проблеми, па дури и смрт, во соновите има сосема поинакво значење.

Што значи да сонувате црна мачка?

Иако се смета дека црната мачка на јаве претставува опасност, проблеми, па дури и смрт, во соновите има сосема поинакво значење. Овие соништа потврдуваат дека сте суеверна личност која се плаши да помине покрај црна мачка, никогаш не седи на работ на масата од страв да не и се случи нешто лошо.

Можно е луѓето околу вас исто така да се оптоваруваат со вакви нешта, а кога не ве послушаат ги барате за да проверите дали е се во ред со нив.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg