Црна птица - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Црна птица

Term Main definition
Црна птица

Доколку на сон видите црна птица тоа значи дека веројатно ќе чуете вести кои ќе ве загрижат.

Што значи да сонувате црна птица или пиле?

Ако сонувате црна птица

Доколку на сон видите црна птица тоа значи дека веројатно ќе чуете вести кои ќе ве загрижат. Можеби работодавачот ќе ви каже дека мора да го намали бројот на вработените или партнерот или член на семејството ќе ви признае дека се соочува со тежок финансиски проблем.

Во секој случај, таквите информации ќе ве шокираат и загрижат, но ќе умеете да се изборите со тоа и да пронајдете најбезболно решение за моменталните проблеми.

Ако сонувате црно пиле

Кога сонувате црно пиле тоа симболизира успех на деловен план. Оние кои веќе долго време планираат да започнат сопствен бизнис конечно би требале да се нафатат на тој зафат.

Ако работите во фирма, работодавецот би можел да ви даде унапредување или да ви ја зголеми платата.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg