Црно куче - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Црно куче

Term Main definition
Црно куче

Црно куче на сон има повеќе значења во зависност од контекстот во кој се одвива, како и чувствата што го следат.

Што значи да сонувате црно куче?

Црно куче на сон има повеќе значења во зависност од контекстот во кој се одвива, како и чувствата што го следат.

Ако на сон сте се исплашиле од црно куче тоа укажува на долг период на неволја, проблеми, недостаток на работа или пари.

Ако црното куче на сон ви предизвикало позитивни чувства може да значи дека ќе сретнете личност која ќе ве заведе на прв поглед.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg