Црвен автомобил - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Црвен автомобил

Term Main definition
Црвен автомобил

Овој сон значи дека треба да се ослободите од негативна енергија која ја чувствувате.

Што значи да сонувате црвен автомобил?

Ако сонувате дека се возите со црвен автомобил

Овој сон значи дека треба да се ослободите од негативна енергија која ја чувствувате.

Веројатно на јаве нешто ве растажило или налутило, но не умеете да го канализирате тоа пред заминување на спиење. Мора да посветите време на физички активности.

Прошетка, трчање, пливање или кој било друг спорт помагаат во ослободување од лошото чувство. Крајно време е и вие тоа да го дознаете.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg