Црвена роза - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Црвена роза

Term Main definition
Црвена роза

Кога на сон гледате црвена роза тоа значи дека покрај себе имате личност која ве обожава.

Што значи да сонувате црвена роза?

Кога на сон гледате црвена ружа тоа значи дека покрај себе имате личност која ве обожава. За вас е подготвен/а да направи се. Го почитува вашето мислење и има разбирање за секоја ваша потреба.

Меѓутоа, вие сте тие кои постојано ги преиспитувате неговите/нејзините чувства за да пронајдете трага сомнеж дека не е идеално како што се чини.

Веројатно лошите искуства ве научиле на тоа, но овојпат нема причини да се сомневате бидејќи тој/таа никогаш не ве изневерил/а.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg