Црвено јаболко - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Црвено јаболко

Term Main definition
Црвено јаболко

Црвеното јаболко на сон најавува еден многу добар период во животот на оној кој го сонува.

Што значи да сонувате црвено јаболко?

Црвеното јаболко на сон најавува еден многу добар период во животот на овој кој го сонува. Таквиот сон може да значи дека ќе остварите нешто за кое долго време сте мечтаеле и дека најпосле работите ќе се стабилизираат. Тоа веројатно ќе биде награда за сиот труд што сте го вложиле.

Можеби ќе го добиете посакуваното унапредување или работодавецот ќе ви ја зголеми платата. Ова може да се однесува и на приватниот сегмент на вашиот живот кои исто така ќе изобилува од среќни моменти.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg