Да се биде вооружен - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Да се биде вооружен

Term Main definition
Да се биде вооружен

Сонување дека сте вооружени предупредува на кавга со женска личност.

Да се биде вооружен - што значи да сте вооружени во сон?

Да се биде вооружен во сон значи дека сте внимателни и не се предавате.

Ако сонувате дека сте вооружени

Ако во сон сте вооружени, тоа означува расправија. Можно е некој да ве нападне и да се обиде да ви наметне вина за нешто што не сте го направиле. Меѓутоа, нема да му/ѝ останете должни ни вие, ќе направите сè за да се заштитите. Ќе му дадете  јасно на знаење дека не сте подготвени да трпите грубост и дека другите мора да ве почитуваат.

Ако сонувате дека некој е вооружен

Доколку во вашиот сон некој е вооружен, тоа подразбира дека ќе внимавате што ќе кажете. Веројатно ви е тешко да ги контролирате своите чувства и имате потреба да им кажете на сите што мислите, но во наредниот период ќе бидете свесни за последиците што би ви ги предизвикале таквите постапки.

Ќе постапувате според принципот „измери три пати, пресечи еднаш“, така што никој нема да има причина да ви замери нешто или да се пожали на вас.

Ако сонувате дека отстранувате вооружување

Кога во сон отстранувате вооружување, тоа укажува дека ќе се покаете. Може да се случи да сфатите колку штета сте си нанеле себеси и на вашите најблиски, поради што ќе се обидете да исправите некои работи.

Нема да ви биде лесно затоа што многумина ќе се сомневаат во вашите намери и ќе ги сметаат овие потези како тактика насочена кон постигнување на она што сте го зацртале.

Ако сонувате дека пукате од некое вооружување

Ако сте сонувале дека пукате од некое вооружување, тоа означува дека ќе кажете нешто во јавност без размислување, што подоцна може да ви предизвика непријатност и срам.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Доколку неодамна сте виделе, сте носеле или сте отстраниле оружје, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за вооружување

Вооружување се направи што служат за онеспособување на непријателот, го штитат животот, имотот, за лов, риболов итн.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg