Дабар - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Дабар

Term Main definition
Дабар

Дабар во сонот симболизира труд, работа, упорност и волја.

Што значи да сонувате дабар?

Дабар во сонот симболизира труд, работа, упорност и волја. Вие сте личност којашто не бега од работата, па честопати истовремено работите повеќе нешта.

Прилично сте организирани, а кога треба нешто да завршите, во состојба сте да жртвувате добар дел од своето слободно време.

Колегите и шефовите на работа ве ценат бидејќи подготвени сте да се стегнете кога треба и затоа често преку вашите идеи им ја зголемувате продуктивноста на целиот колектив.

Ако веќе не сте, би било чесно во скоро време да преземете раководна позиција во својот тим.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg