Даска за пеглање - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Даска за пеглање

Term Main definition
Даска за пеглање

Доколку сонувате даска за пеглање тоа значи дека обврските ве преоптовариле до таа мера што не знаете каде ви е главата.

Што значи ако сонувате даска за пеглање?

Доколку сонувате даска за пеглање тоа значи дека обврските ве преоптовариле до таа мера што не знаете каде ви е главата.

Ситуацијата дополнително ја влошува фактот дека многу нешта паднале на ваш грб.

Чувствувате умор и стрес, но се трудите никој да не го забележи тоа, бидејќи не сакате членовите на семејството да ги оптоварувате со тоа.

Ова е далеку од добар пристап, бидејќи кога би ги поделиле задачите вам би ви било многу полесно, а никој не би бил премногу преоптоварен со обврски.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg