Даска за сурфање - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Даска за сурфање

Term Main definition
Даска за сурфање

Ако на сон користите даска за сурфање тоа имплицира дека сте подготвени да прифатите секаков предизвик кој животот ќе ви го понуди.

Што значи да сонувате даска за сурфање?

Ако на сон користите даска за сурфање тоа имплицира дека сте подготвени да прифатите секаков предизвик кој животот ќе ви го понуди.

Имате длабоко вкоренет нагон за опстанок и имате чувство дека можете да се снајдете во секоја можна ситуација.

Притоа имате помош и од натпреварувачкиот дух поради кој сте во состојба да се борите за она што ви е важно.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg