Даска за WC школка - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Даска за WC школка

Term Main definition
Даска за WC школка

Кога сонувате даска за WC школка можеби сметате дека вашите претпоставени и шефови ве потценуваат.

Што значи да сонувате даска за WC школка?

Кога сонувате даска за WC школка можеби сметате дека вашите претпоставени и шефови ве потценуваат.

Ви се чини дека ви даваат само безначајни задачи бидејќи се плашат дека не се дораснати за сериозни работи.

Постојано се докажувате, но никако не можат да ве забележат. Можеби е време да промените тактика и да почнете да се наметнувате, наместо да стоите настрана и да набљудувате туѓи успеси.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg