Давање милостина - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Давање милостина

Term Main definition
Давање милостина

Сон во кој давате милостина е многу добар знак.

Што значи ако на сон некому давате милостина?

Сон во кој давате милостина е многу добар знак. Тој е показател дека сè уште им верувате на луѓето и сте убедени дека они кои се лоши можат во секој момент да се променат ако им дадете шанса.

Не сте дозволиле лошото искуство да ве поколеба и да стекнете впечаток дека сите луѓе се лоши.

Кога сонувате дека некој ви дава милостина тоа имплицира дека ќе ве навреди понудата која ќе ја добиете од колега, деловен партнер, или некое трето лице со кое соработувате.

Можеби ќе ви бидат понудени помалку пари за вашите услуги, што вие тоа ќе го доживеете како провокација.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg