Дерете кожа - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Дерете кожа

Term Main definition
Дерете кожа

Ако дерете животинска кожа во сон тоа значи дека мислат дека сте скржава личност.

Што значи ако сонувате дека дерете кожа?

Ако сонувате дека дерете животинска кожа

Ако ја дерете животинската кожа во сон, тоа имплицира дека луѓето за вас мислат дека сте скржава личност. Можно е да сте скромни и да не сакате да се расфрлате, поради што имате лоша репутација. Вие сте во состојба да го свртите целиот град наопаку со цел да ја пронајдете најповолната цена за предметот што го сакате.

Многумина велат дека тешко е да се види вашиот денар и ве советуваат да се опуштите, но таквото размислување ви овозможува да контролирате што прави да се чувствувате безбедно во свет во кој за само неколку минути животот може да се промени за 180 степени.

Не обрнувате внимание на критиките, но имате јасен план за заштеда што ќе ве обезбеди дури и во најтешките моменти.

Ако сонувате дека ја дерете сопствената кожа

Колку и да изгледа страшно, овој сон не мора да има лошо значење. Во моментот можеби се чувствувате незаштитени или слаби. Ако вашето здравје е нарушено, слабоста е само последица од тоа. Исто така е можно да сте психички исцрпени поради бројни грижи и проблеми.

Во секој случај, треба да си дадете време да се опоравите од некои лоши работи што ви се случиле во блиското минато. Посветете се на она во што уживате, прочитајте книга, прошетајте или опкружете се со оние што ве сакаат. Ова ќе ви помогне да ја вратите контролата над вашиот живот и да застанете цврсто на нозе.

Ако сонувате дека некому дерете кожа

Кога дерете нечија кожа во вашиот сон, тоа е предупредување да престанете да ја градите својата среќа врз нечија несреќа. Веројатно чекате работодавачот да го симне колегата за да ја добиете неговата фотелја. Покрај тоа, се обидувате што поскоро да го доведете неговиот „случај“ до управата на компанијата во којашто работите, со цел да го отворите патот за вашиот напредок во кариерата.

Па, избравте погрешен начин. Ако сметате на тоа наместо да се потрудите, работите и  да докажете дека вредите повеќе, вашите планови за кратко време ќе пропаднат.

Ако сте во некој вид забранета или тајна врска со личност на која не сте  ѝ  прв избор, треба да ја прекинете таа врска што е можно побрзо. Преку одложувањето, единствено што ќе направите е дека ќе продолжите да само да се измачувате себеси.

Вашиот љубовник/љубовница ќе се врати кај саканата личност после вас, а вие ќе останете сами и понижени. Може да го спречите сето тоа само ако ја погледнете вистината во очи и го направите она што е најдобро за вас.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg