Џебен часовник - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Џебен часовник

Term Main definition
Џебен часовник

Среден живот, благосостојба, добивка.

Што значи да сонувате џебен часовник?

Сон во кој се појавува мал часовник за во џеб, означува среден живот, благосостојба, добивка.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg