Џокеј - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Џокеј

Term Main definition
Џокеј

Ако сонувате џокеј тоа значи дека многу лесно ќе дојдете до успех.

Што значи кога сонувате џокеј?

Ако во вашиот сон видите џокеј, тоа имплицира дека многу лесно ќе дојдете до успех. Точно знаете како да ја распоредите силата и кога е вистински момент да се помачите. Свесни сте дека ништо нема да направите доколку се нервирате за глупости, но многу луѓе тоа го сметаат за себичност и недостаток на емпатија.

Воглавно не ве допираат злобните коментари, туку се трудите да направите нешто што го сметате за правилно.

Кога сонувате дека вие сте џокеј, тоа означува дека имате неостварени желби. Можеби некогаш сте сонувале дека ќе се занимавате со професија која е невообичаена за средината во којашто живеете. Под влијание на околината сте одлучиле да тргнете во сосема спротивен правец, но ви останало чувство на празнина кое со текот на времето станува се поинтензивно.

Само од вас ќе зависи дали ќе соберете сили и ќе почнете да живеете онака како што сте сакале отсекогаш.

Ако сонувате дека саканата личност е џокеј тоа имплицира дека некому му е потребна ваша помош и поддршка. Ова може  да се однесува на партнерот, пријателот или некој член на семејството. Веројатно ќе се двоуми околу некои нешта кои ќе му/и бидат многу важни, па ќе му биде потребно ваше трпение и разбирање.

Ќе ви биде тешко во секој момент да морате да пронаоѓате вистински зборови, но љубовта којашто ја чувствувате ќе ви даде сила да го истрпите овој неизвесен период којшто ве очекува.

Значењето на сонот може да биде поедноставно. Доколку пред скоро време сте гледале на телевизија или во живо трка на коњи, тоа сигурно ви оставило впечаток.

Дефиниција за џокеј

Џокеј е спортист кој јава коњи и не смее да има повеќе од 53 килограми.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg