Фармацевт - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Фармацевт

Term Main definition
Фармацевт

Потсвеста ви говори дека премногу труд сте вложиле во нешто што не ви донесува задоволство на емотивен и професионален план.

Што значи да сонувате фармацевт?

Доколку сонувате дека вие сте фармацевт потсвеста ви говори дека премногу труд сте вложиле во нешто што не ви донесува задоволство на емотивен и професионален план. Ќе посакате да кренете раце, но стравот од промени ќе ви направи да си останете на старото место.

Кога сонувате фармацевт тоа значи дека поради зголемени трошоци ќе мора да побарате дополнителна работа. Вашите потреби одамна се поголеми од вашите примања и довеле до тоа да не знаете како да се носите со тоа. Заем или кредит повеќе не се опција, па ќе морате да побарате нов извор на приходи.

Ако разговарате со фармацевт

Сон во кој разговарате со фармацевт значи дека ќе добиете добар совет од блиска личност, колега од работа или факултет. Тоа ќе ви биде потребно да одлучите што е исправно, а што не, и ќе можете подобро да си го организирате времето за да го искористите поквалитетно. Кога некој друг разговара со фармацевт на сон тоа симболизира добри вести. Ќе ве усреќи информација добиена од блиска личност.

Ако се расправате со фармацент

Ако на сон се расправате со фармацевт тоа имплицира дека не посветувате доволно внимание на своето здравје. Сте ги запоставиле сите контроли или игнорирале симптомите кои веќе некое време ги чувствувате. На тоа веројатно ви укажале и вашите сакани, но на вам не ви е приоритет тоа во моментот. Би било добро кога здравјето би го ставиле на прво место.

Ако водите љубов со фармацевт

Каков  и да било вид на љубовен однос со фармацевт симболизира потреба за секс со некоја искусна личност. Доколку подолго време сте во врска или во брак, можно е партнерот или партнерката да не знаат да ве задоволат на вистински начин. Вие тоа нема никогаш да го признаете , но незадоволството е видливо. Ако пак сте сами веројатно сонувате за личност која би можела да ги задоволи сите ваши сексуални апетити. Доколку сте фармацевт по занимање или неодамна сте биле во аптека, толкувањето на сонот е далеку поедноставно – вашиот мозок на сон обработува информации добиени на јаве.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg