Фазан - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Фазан

Term Main definition
Фазан

Фазан на сон значи пријатно изненадување.

Што значи да сонувате фазан?

Фазан на сон значи пријатно изненадување. Партнерот, членовите на семејството или пријателите ќе се одлучат да ве израдуваат по повод роденден или некој друг важен настан во животот.

Ќе се потрудат ништо да не дознаете, а за да биде изненадувањето поголемо, ќе се преправаат дека заборавиле.

Можеби ќе добиете нешто за кое долго време сте мечтаеле. 

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg