Фрлање ѓубре - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Фрлање ѓубре

Term Main definition
Фрлање ѓубре

Се уверивте во неискреност на блиска личност.

Што значи да фрлате ѓубре во сон?

Ако во сон фрлате ѓубре, тоа подразбира дека ќе се уверите во неискреност на блиска личност. Долго ќе се сомневате, но нема да сакате да прифатите дека партнерот ве изневерува. Иако сè укажува на тоа, ќе реагирате дури кога ќе најдете несоборливи докази. Тогаш ќе го исфрлите од важиот живот и засекогаш ќе ја завршите таа приказна. Во почеток ќе имате страв дека нема да успеете сами да се снајдете, но ќе ви биде многу подобро од порано.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg