Фрлање храна - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Фрлање храна

Term Main definition
Фрлање храна

Ако во сон фрлате храна, тоа значи дека се плашите од беда и сиромаштија.

Што значи да фрлате храна во сон?

Ако во сон фрлате храна, тоа значи дека се плашите од беда и сиромаштија. Секогаш се трудите да заработите доволно пари за да не лишите од ништо. Се борите секој денар да оди на вистинското место и не носите избрзани одлуки кога се парите во прашање. Важно ви е во секој момент да сте сигурни дека имате доволно, но не се задолжувате и никому не позајмувате пари, бидејќи се плашите дека нема да можете да го вратите заемот или дека друг нема да може да ви ги врати парите.

Доколку во вашиот сон некој друг фрла храна, тоа значи дека пред вас е турбулентен период полн со предизвици. Ќе мора да се соочите со многу проблеми од кои ќе се извлечете само ако паметно влечете потези. Не се ослонувајте само на интуицијата, туку истражете ги добро сите можности. Можно е дека за некои работи ќе мора да побарате помош од колегите или од соработниците, затоа не бидете премногу горди за да ги прашате да ви се најдат при рака.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg