Фрлање пари - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Фрлање пари

Term Main definition
Фрлање пари

Кога сонувате дека фрлате пари, тоа значи дека не сте сигурни во себе.

Што значи да сонувате како фрлате пари на сон?

Кога сонувате дека фрлате пари, тоа значи дека не сте сигурни во себе. Ќе имате впечаток дека пријателите ве викаат само кога имаат потреба од вас. Доколку сте богати, ќе ве мачи мислата дека со вас се дружат само поради парите. Тоа ќе го мислите и за партнерот, па е можно да го тестирате за да ги видите неговите вистински намери.  

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg