Јавање - Соновник - најобемниот македонски соновник | Sonovnik - CRNOBELO.com


Јавање

Term Main definition
Јавање

Ако видите коњ во сонот значи дека ве очекува период на благосостојба, мир и успех.

Што означува ако сонувате јавање на коњ?

Ако сонувате дека јавате коњ

Ако ​​сонувате дека јавате коњ симболизира успех. Многумина велат дека сте предодредени за големи работи, а во прилог на тоа зборува и фактот дека точно предвидувате во што треба да вложите повеќе пари и на што треба да обрнете повеќе внимание, па затоа и секогаш сте чекор понапред од конкуренцијата.

Мислите дека животот е сличен на шаховска игра, па затоа добро го испланирате секој потег што имате намера да го играте.

Ако гледате како некој друг јава коњ

Кога сонувате дека некој друг јава коњ, тоа подразбира дека ќе доживеете љубовно разочарување.

Веројатно ќе имате нереални очекувања од партнерот кој дури и не знае што погрешил. Нема да му кажете отворено што би сакале да направи за вас, но ќе сметате дека ваквите работи се очигледни.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg